‘Singing in the rain and dancing on the table’ tijdens FSW50 Festival

• FSW50 festival

“Zielsgelukkig ben ik dat het bij de start van het FSW50 festival zonnig was”, zegt Madelon Pieper, FSW50 projectcoördinator daags na het festival. “Niet dat ik nou zo bezorgd ben om een beetje regen, maar het mooie weer bij aanvang zorgde meteen voor een leuke sfeer en veel bedrijvigheid. En de timing was eigenlijk heel goed; juist toen de binnenactiviteiten weer wat meer deelnemers konden gebruiken, begon het te regenen en stroomden mensen naar het Langeveld- en Sjoerd Groenmangebouw.”

Zo’n 850 (oud)medewerkers, studenten en familieleden lopen op 10 juni heen en weer tussen het Sjoerd Groenmangebouw, The Basket, het plein voor de Spar en het Langeveldgebouw. Waar je ook kijkt in en rond de gebouwen van Sociale Wetenschappen; overal is wat te doen, te zien of te nuttigen. ”Het draaiboek bestond uit 23 pagina’s, maar het zat volledig in mijn hoofd. Na ’s morgens een paar dingen gecheckt te hebben, liet ik het los”, vertelt Madelon. “Ik kon het ook loslaten door de enorme inzet van veel studenten en medewerkers. De geweldig enthousiaste reacties van deelnemers waren bovendien fenomenaal.”

Voor het hele verslag zie: