Team RAPP loopt Batavierenrace in RAPPe stijl

De Batavierenrace: een hardloopwedstrijd voor studenten die zich in een heerlijk lentezonnetje ietwat in het zweet werken om toch vooral ook tijdens het afsluitende feest nog op de benen te kunnen staan. Niet als het aan de FSW50 delegatie van de Universiteit Utrecht ligt.

Met een team van 25 medewerkers, afgevaardigd vanuit verschillende afdelingen binnen FSW, deed team RAPP haar naam eer aan.

Resilient, ondanks de regen die met bakken uit de hemel kwam -bij met name de middagploeg- was de sfeer uitstekend en verdween de grote glimlach geen moment van de gezichten (nouja, behalve in de laatste meters voor elke wissel, waarbij de grimassen stuk voor stuk fotowaardig waren).

Ambitieus, de één wat betreft het lopen van een goede tijd (1 van onze lopers werd 10e van de 350 op zijn afstand!), de ander door de afstand door het bos met 2 kilometer te verlengen, en weer een ander door tijdens het fietsen de loper te doceren met een interactief college Angst.

Professioneel, door als team in representatieve FSW50 trui gekleed te gaan, door in grote getalen direct na het hardlopen naar huis te gaan om snel weer aan een paper te werken, en door een kleine minderheid een snelcursus “tenten opbouwen” te laten ondergaan.

Pragmatisch, door te beslissen dat het eindfeest toch vooral leuk was geweest als niet alles doorweekt was en de lopers na hun toptijden nog de energie hadden voor een feestje. De tenten werden nog sneller afgebouwd dan dat ze opgebouwd waren en het gehele team was terug in Utrecht voordat het feest voor de studenten losbarstte…

En of we RAPP waren!

Nu maar  afwachten of we tijdens het FSW50 Festival op 10 juni dankzij deze topprestatie worden uitgeroepen tot FSW Sportploeg van het Jaar….

Pieter Baay & Joyce Weeland