OPROEP: Toon je talent en deel je passie met FSW!

front

Op dinsdag 10 juni vindt van 2 uur ’s middags tot 10 uur ’s avonds het FSW50 Festival plaats voor alle medewerkers, studenten, alumni en oud-medewerkers. Locatie: in en om het Langeveld- en Groenmangebouw en in de feesttent. 

Wij zoeken: medewerkers en studenten die een activiteit willen organiseren tijdens het Festival. En dat mag van alles zijn! Jullie komen met de ideeën, wij zorgen voor de ruimte, eventuele benodigdheden en desgewenst de inschrijving. Een paar voorbeelden, er kan veel: 

–  Houd je van tafeltennis, sjoelen of schaken? Zet een competitietje op, en wij zorgen voor de spullen.

–  Ben je creatief met kurk, wol, papier, verf, hout of anderszins: daar hebben we het Creatief Atelier voor!

–  Maak je muziek, alleen of met anderen? Verblijd je collega’s en medestudenten met een optreden.

–  Sportief aangelegd? Geef FSW-ers de kans om met jou mee te doen!

–  Literatuur- of poëziefreak? Kom voorlezen!

–  Kun jij goed bandenplakken, smartphones repareren of iets anders ‘technisch’? Help je mede-FSW-ers of leer ze het zelf!

–  Je verzameling (postzegels, vlinders, etc.) laten zien? Een lezing over je passie? Nagenoeg alles kan!

We hebben (grotere) zalen én intieme hoekjes waar je je activiteit kan aanbieden. Dus laat je creativiteit de volle loop en laat je van een andere kant zien, wij dagen jullie uit!

Hanne Sponselee, Anne Boertien, Jaap Milius, Bjorn Wansink, Emiel Vlek en Elma Zijderveld (zie het programma) zijn jullie voorgegaan en hebben zich al aangemeld met een activiteit en er zijn nog verschillende plannen in de maak. Blijf niet achter en doe mee! Het publiek zal bestaan uit je eigen collega-medewerkers en -studenten, alumni en oud-medewerkers en die mogen allemaal een introducé meenemen. Ook kinderen zijn zeer welkom! 

Geef je nu op voor een activiteit via fsw50@uu.nl. Zie het programma voor meer details. De komende weken wordt het programma steeds verder aangevuld. Toegangskaarten voor het Festival zullen vanaf dinsdag 22 april beschikbaar komen, daarover later meer.   

We horen heel graag van alle talenten van FSW! 

Namens de Cultuurwerkgroep FSW50
Gea Kleene

Recent Related Posts

Reacties zijn gesloten.